Development And Impact Of Chinese Investment In EU - Phuoc Hung, Nguyen
Analýza úlohy a vplyv Číny vo svete a v Európskej únii. Nárast investičných aktivít čínskych spoločností počas krízy. Analýza prílevu čínskych investícií po kríze, výhody a riziká týchto investícií. Vnímanie ekonomického vývoja čínskych PZI. Politické otázky a zázemie týchto investícií. Vplyv Číny v eurozóne a odhad jej budúcnosi dopadu.