Biopaliva v letecké dopravě - Kubů, Martin
Dopyt po leteckých pohonných hmotách. Kvapaľné biopalivá sú jedinou alternatívou súčasného leteckého petroleja. Budú však iné než tie, ktoré sa doteraz používajú v pozemnej doprave. Veda a výskum leteckých biopalív.