Likvidita na trzích OTE roste - Rodryč, Pavel
Vývoj, stav a pohľad na organizovaný krátkodobý cezhraničný trh s elektrinou a plynom. Zavedenie vnútorného obchodovania pre oblasť Českej republiky a Slovenska v spolupráci s OKTE (Organizátor krátkodobého trhu s elektrinou).