Vyplatí se jaderné elektrárny ? - Zajíček, Miroslav
Európsky vývoj – prostredie na trhu s elektrinou a zefektívnenie prevádzok atómových elektrární. Politické stanovisko a atómová energetika. Ekonomická efektívnosť a výhody atómových elektrární v Európe.