2017: Nástup freelancerů - Púllová, Hana
Spoločnosti pri skladaní svojich pracovných tímov stále viac zvažujú zapojenie pracovníkov na voľnej nohe. Netýka sa to len start-upov, ale aj tradičnejších firiem. Výhody.