Svet bez odpadu môže byť biznis - Tvardzík, Jozef
Filozofia zero waste a podnikateľské nápady na Slovensku. Portál Nezmar - rady, ako obmedziť vznik odpadov a plytvanie jedlom. Zaujímavé projekty a firmy, ktorým je téma zero waste blízka: ekodrogéria Ecoterra, eko zubné kefky - Ecoheart, udržateľná móda - obchod z noseným šatstvom, e-shop Bezodpadu.sk.