Firmy majú vo výskume zlatú baňu. Štát mešká - Kováč, Ján
Eurofondy na výskum a inovácie. Operačný program Výskum a inovácie - príležitosť aj pre súkromné firmy. 100-percentný príspevok EÚ pri základnom výskume. 65-percentný príspevok z eurofondov pri priemyselnom výskume. Štátna podpora výskumných aktivít podnikov. Prepojenie výskumnej organizácie s firmou. Kontrola grantov.