Slovensko potrebuje ropovod Adria - Senkovič, Marek
Časové, finančné, medzinárodné aj ekologické hľadisko a zabezpečenie alternatívnych dodávok ropy cez ropovod Adria je pre Slovensko jediným skutočným riešením. Ropná bezpečnosť Slovenska a modernizácia Adrie.