Neučiace sa Slovensko - Ciaian, Pavel
Informácie o publikačnej činnosti docentov a profesorov ekonómie pôsobiacich na slovenských univerzitách a výskumných ústavoch SAV. Odborné publikácie najmä v slovenských a českých časopisoch. Kvalita a úroveň príspevkov v časopisoch s nízkym impakt faktorom. Kvalita podľa medzinárodne uznávaného Article influence score (AIS). Ranking ekonomických fakúlt, katedier a ústavov SAV podľa publikačnej činnosti pedagógov.