Viacej otázok ako odpovedí - Pacek, Maxim
Slovenská republika a výroba elektrickej energie. Energetická stratégia SR a realizácia hlavného cieľa energetickej politiky, zvýšením výkonu existujúcich a výstavbou nových výrobných zariadení. Energetická bezpečnosť z pohľadu optimálneho koncepčného riešenia.