Merci, pán prezident - Pressburg, Adrian Peter
Výhra Emmanuela Macrona v prezidentských voľbách vo Francúzsku. Protipól dynamickej euroskeptičky a národniarky Marine Le Penovej. Hviezdna kariéra E. Macrona. E. Macron svoju súperku prevýšil v ekonomickej aj sociálnej oblasti ako aj v otázke migrácie a európskej integrácie.