HR na hraně zítřka - Čechová Hansen, Barbara
Digitalizácia a robotizácia sú témy veľmi horúce. Odborníci v Česku čakajú do dvoch rokov razantné zmeny, ktoré sa dotknú celej spoločnosti. Informácie z ostravskej konferencie Business Forum.