Poruchy správania detí a ich zvládanie v pedagogickej praxi - Soroková, Tatiana
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o problémovom správaní žiakov. Vznik, vývin a činitele jednotlivých porúch správania. Formy prejavov a socializácia. Práca pedagógov s deťmi s poruchami správania.