Ako zmeniť cestovný pokoj na cestovný ruch - Niňajová, Iveta
Vládna podpora menej rozvinutých regiónov. Regionálny príspevok na projekty najvyššej priority. Priority okresov aj v cestovnom ruchu. Oblastné organizácie cestovného ruchu (OOCR).