Kongresy prinášajú peniaze aj reputáciu - Horváthová, Jarmila
Konferenčný cestovný ruch - najvýnosnejšia oblasť cestovného ruchu. Činnosť Convention Bureau v rámci oblastnej organizácie cestovného ruchu v Bratislave. Bratislava ako MICE destinácia (meetings, incentives, conferences, events). Viedeň ako jedna z najúspešnejších svetových kongresových destinácií. Najúspešnejšie krajiny v kongresovom turizme (2015). Najúspešnejšie mestá v kongresovom turizme (2015).