Platby za pár sekúnd budú realitou už onedlho - Kláseková, Martina
Prvou európskou bankou, ktorá otestovala systém okamžitých platieb, je matka VÚB, talianska Intesa Sanpaolo. Výhody okamžitých platieb. Zapojenie bánk je dobrovoľné. Banky budú mať pre tieto služby osobitné ceny.