Beh na dlhé trate menom stereotypy vzdelávania a rozvoj ľudí - Minárik, Peter
Tvorba atraktívneho prostredia, kde sa ľudia sebarealizujú, vzájomne podporujú a pricházajú s tvorivými nápadmi. Firemné vzdelávanie a rozvoj kompetencií. Moderné metódy realizácie firemných cieľov a rozvojových aktivít.