360° spätná väzba skvelý prostriedok proti strate reality - Ďurian, Jozef
Metóda hodnotenia zamestnancov, prostredníctvom ktorej sa dosahujú výsledky hodnotenia v porovnaní s tradičným prístupom, kedy je hodnotiteľom len priamy nadriadený. Monitorovací nástroj koučovania a identifikácia silných a slabých stránok tímu.