Zdaňovanie príspevkov zo sociálneho fondu - Kajanovičová, Zita
Zamestnávateľ je povinný zamestnancovi za vykonanú prácu poskytnúť mzdu (odmenu). Okrem takéhoto plnenia, poskytuje aj rôzne iné plnenia, na ktoré zamestnancovi vzniká nárok podľa osobitných predpisov alebo z kolektívnej zmluvy, resp. z pracovnej zmluvy, a to v peňažnej alebo v nepeňažnej forme.