Dokumentačná povinnosť o transferovom oceňovaní v kontexte aktuálnych zmien - Slivková, Dana
Rozsah a obsah dokumentačnej povinnosti o transferovom oceňovaní podľa aktuálneho legislatívneho rámca platného pre zdaňovacie obdobie začínajúce najskôr 1. januára 2015 v kontexte zmien prijatých v roku 2016.