Je päť minút po dvanástej, vážení... - Marianyi, Peter
Situácia na Slovensku s nedostatkom kvalifikovaných pracovníkov. Vytváranie nových pracovných miest najmä v automobilovom priemysle. Kvalifikovaná pracovná sila a rozhodujúce podmienky udržateľného rozvoja priemyslu v SR.