Omezení nabídky úvěru solventní otevřené ekonomiky v rámci implementace kapitálových požadavků Basel III - Blahová, Naďa
Ponuka úveru bankového systému konzistentého s udržaním vonkajšej rovnováhy ekonomiky v podmienkach negatívnej čistej investičnej pozície a solventnosti bankového systému s významným podielom zahraničných akcionárov v rámci implementácie požadaviek na kapitálové vybavenie a zdroje financovania bánk podľa Basel III.