Posouzení modelů odhadu tržního rizika s využitím DEA přístupu - Kresta, Aleš
Riadenie trhových rizík vo finančných inštitúciách. Miery trhového rizika. Využitie pri riadení rizík vo finančných inštitúciách. Metódy výpočtu.