RPA: stanou se roboti našimi virtuálními spolupracovníky? - Grillová, Olga
Automatizácia procesov v súčasnej infraštruktúre a robotická procesná automatizácia (RPA). RPA predstavuje príležitosť pre automatizáciu veľkého množstva procesov. Prínosy RPA a digitálna pracovná sila budúcnosti.