Blockchain, aké možnosti skrýva? - Okresa, Michal
Blockchain – decentralizovaná databáza transakcií alebo operácii vo verejnej alebo privátnej sieti, ktorá dôveryhodne identifikuje pôvodcu a jeho súhlas s transakciou, ako aj príjemcu. Príklady, možnosti a využitie blockchainu.