Problémy oceňovania startupov v súčasnosti - Bukoven, Ján, 1960-
Investície do startupov nie sú už len módnou záležitosťou, stávajú sa oveľa atraktívnejšie nielen pre veľkých medzinárodných investorov, ale aj súkromných investorov, či banky. Startupové spoločnosti predstavujú nové inovatívne subjekty s krátkou históriou - využitir klasických metód oceňovania v mnohých prípadoch nie je možné aplikovať. Článok hľadá a vyberá prijateľný variant pre ocenenie startupovej spoločnosti v zmysle platnej legislatívy. Metódy oceňovania založené na majetkovom princípe.