Krízová komunikácia slovenských značiek - Čapkovičová, Bronislava
Dôsledná prevencia spojená s kvalitnou prípravou predstavuje jedinú možnosť, ako sa môže podnik efektívne postaviť hrozbe prepuknutia krízy a jej negatívnym dôsledkom Keď kríza prepukne, podnik musí byť schopný okamžite mobilizovať všetky svoje schopnosti a nasadiť ich do úspešného zvládnutia vzniknutej situácie. Analýza významu krízovej komunikácie. Krízová komuninácia na webovej stránke a na sociálnej sieti.