Propagácia značiek v rámci klastra regionálneho rozvoja - Hollý, Jakub
Budovanie značky je zložitý proces, ktorý si vyžaduje strategické plánovanie a premyslenú marketingovú komunikáciu, ktorá je pre dosiahnutie výsledkov v rámci zložitého konkurenčného trhu kľúčová. Firmy si začínajú uvedomovať, že spolupráca s ďalšími subjektmi im môže k dosiahnutiu komunikačných cieľov výrazne pomôcť a aj z tohto dôvodu sa začali združovať a vytvárať trvalé partnerské vzťahy či už s firmami alebo ďalšími subjektmi pôsobiacimi v danom regióne. Medzi tieto subjekty patrí aj Klaster regionálneho rozvoja – západné Slovensko, ktorý združuje firmy s konkrétnymi oblasťami záujmu. Týmto firmám mimo iného zabezpečuje propagáciu. Popis aktuálnych možností propagácie, ktoré Klaster regionálneho rozvoja – západné Slovensko svojim členom ponúka. Návrh efektívnej a cenovo výhodnej formy ich spropagovania formou vlastného tlačeného periodika.