Simulace vývoje ekonomických faktorů v zemích V4 - Botlík, Josef
Štrukturálna nezamestnanosť alebo hlboká podzamestnanosť ako jeden z vážnych globálnych problémov v súčasnosti. Faktory ovplyvňujúce podzamestnanosť. Podiel skrátených pracovných úväzkov vo vybraných štátoch (2012). Miera podzamestnanosti (podiel ekonomicky aktívnej populácie) v roku 2013 vo vybraných krajinách. Vývoj podzamestnanosti v štátoch V4 (2012-2015). Predikcia vývoja podzamestnanosti v krajinách V4.