Výzvy Corporate Governance v roku 2017 - Peter, Martin
Súhrn právnych predpisov a noriem platných pre spoločnosti obchodovateľné na regulovanom trhu, ktorými či už európsky alebo slovenský tvorcovia legislatívy zasiahnu do činnosti podnikateľských subjektov.