Změny turistické návštěvnosti destinace Česko - Kostková, Miroslava
Vývoj turistickej návštevnosti v Českej republike a jej význam. Makroekonomický vývoj v provnaní s vývojom základných ukazovateľov cestovného ruchu v ČR (2004-2013). Príjazdy zahraničných turistov do ČR v r. 2015. Priemerné výdavky zahraničných turistov v ČR (2010-2013). Krátkodobé a dlhodobé pozitívne faktory a ich vplyv na príjazdový cestovný ruch. Zmeny spotrebiteľského správania turistov. Zmeny turistickej návštevnosti Česka z Ukrajiny a Ruska. Zmeny príjazdovej turistiky z Číny.