Kvalita primárnych údajov je aj primárnou podmienkou kvality ekonomickej analýzy - Kabát, Ladislav
Hlavné ciele analýzy a aplikačné možnosti Altmanovho modelu na hodnotenie finančného zdravia podniku, odvodenie relevantného diskriminačného modelu, ktorý umožní identifikáciu „chorých“ podnikov. Stredné hodnoty finančných ukazovateľov ekonomických činností v Slovenskej republike (CRIF-Slovak Credit Bureau). Informácie o výsledkoch vedecko-výskumných projektov.