<The> regional structure of the CAP subsidies and the factor productivity in agriculture in the EU 28 - Czyzewski, Bazyli
Faktor produktivity v rokoch 2007-2012 - vplyv štruktúry dotácií z SPP na farmy zo všetkých regiónov Európskej únie.