Budovanie značky zdravotníckych zariadení - Martovič, Matej
Špecifiká budovania značky v zdravotníctve. V dnešnej dobe je zdravotníctvo pod neustálim tlakom médii a rôzných káuz, čo budovaniu dobrého mena neprospieva. Pacienti strácajú dôveru a tým narastá strach. Zdravotnícke zariadenia by preto mali budovať svoje mená bez ohľadu káuz a venovať sa pacientovi a vytvárani jeho dôvery.