Zrod a vývoj vyššej matematiky - Strečko, Vladimír
Myšlienky vedcov sú súčasťou nielen učiva matematiky vo vyšších ročníkoch strednej školy, ale predovšetkým tvoria podstatnú časť matematického učiva na technických, ekonomických a poľnohospodárskych fakultách na celom svete.