Vyjednávanie o Transatlantickom obchodnom a investičnom partnerstve (TTIP): potenciál dôsledkov a poučení - Horeháj, Jozef
Z histórie rozvoja vzťahov medzi USA a Európou. Vyjednávanie o transatlantickom a obchodnom partnerstve. Tri hlavné oblasti vyjednávania. Prehľad negociačných kôl rokovaní o TTIP medzi USA a EÚ (k 31.12.2016). Potenciálne dopady vyjednávania o TTIP. Vyjednávania o TTIP ako zdroj skúseností a poučení.