Alternative roles of consumer confidence in forecasting consumption: evidence from European countries - Závacká, Jana
Použitie prediktívnej sily indikátora spotrebiteľského sentimentu na prognózovanie výdavkov na spotrebu. Návrh na rozlišovanie dvoch faktorov, ktoré ovplyvňujú míňanie: príjem a sila dôvery.