Regionální disparity dle vybraných ukazatelů z pohledu podniků v Česko-Polském pohraničí - Gajdová, Karin
Vymedzenie regionálnych disparít vybraných krajov s využitím novej definície regionálnych disparít. Disparity podľa indikátora Exportná výkonnosť. Exportná výkonnosť v krajoch ČR v rokoch 2004-2010. Disparity podľa indikátora Miera nezamestnanosti. Disparity podľa indikátora Dopravná infraštruktúra. Zhrnutie výsledkov disparít jednotlivých indikátorov.