Determinants of capital structure: family businesses versus non-family firms - Acedo-Ramírez, Miguel Angel
Rozdiely v kapitálovej štruktúre rodinných a nerodinných podnikov - výsledky prieskumu na španielskych súkromných spoločnostiach z obdobia 2000-2008. Odlišný vplyv jednotlivých determinantov podľa typu podniku. Vyššia zadlženosť rodinných podnikov.