Liquidity networks in banking - Orhun, Eda
Štúdia medzibankových sietí v prostredí, kde hrozí riziko likvidity v dôsledku predčasného výberu vkladateľmi. Optimálne nastavenie siete likvidity medzi bankami podľa Allena a Gale-a. Prípad dokonale negatívne korelujúcich bankových likviditných šokov.