Credit rationing in Greece during and after the financial crisis - Koráb, Petr
Negatívny dopad nedávnej finančnej krízy, zraniteľnosť bankového sektora eurozóny voči nepriaznivým makroekonomickým šokom. Analýza prístupu podnikov k bankovým úverom v Grécku (najpoškodenejšej ekonomike eurozóny) na údajoch z obdobia 2003-2015 s využitím mikroekonomických a makroekonomických empirických metód.