<The> Self-selection of workers to the formal and informal in transition economies: evidence from Tajikistan - Huber, Peter
Analýza výberu pracovníkov do zamestnania v neformálnom a formálnom sektore v Tadžikistane, ako chudobnej tranzitívnej krajine. Porovnanie oboch sektorov a mzdových rozdielov.