"Nový normál" v čínskej ekonomike - Kupich, Andrzej
Pojem "nový normál" v čínskej ekonomike. Vysoké tempo hospodárskeho rastu ako príčina vzniku mnohých negatívnych javov a procesov v čínskej ekonomike. Dôsledky vysokého tempa rastu. Pasca stredného príjmu. Kľučové otázky a problémy transformácie modelu rastu. Štrukturálne zmeny.