Prieskum názorov Slovákov na utečencov - Lincényi, Marcel
Analýza aktuálnej verejnej mienky Slovákov na problematiku migrácie v súvislosti s európskou utečeneckou krízou. Výsledky dotazníkového prieskumu, ktorý uskutočnili výskumníci z Katedry politológie na Trenčianskej univerzite Alexandra Dubčeka v Trenčíne v období od 1. novembra 2015 do 31. januára 2016.