Cestovný ruch ako prostriedok na podporu rozvoja euroregiónov na Slovensku - Meszárošová, Zuzana
Charakteristika cestovného ruchu, jeho vývoj v Slovenskej republike a v rámci Európskej únie. Význam euroregiónov v oblasti medzinárodného cestovného ruchu na Slovensku v kontexte EÚ.