Firmy čelia rastúcim podvodom - Janči, Juraj
Podvody v obchodnom styku medzi firmami na Slovensku. Príčiny a podstata trestných činov a hrozby podvodných firiem. Sektory obzvlášť vystavené riziku a praktiky či vynaliezavosť podvodníkov. Varovné signály a prevencia.