Faktory posilování ekonomické bezpečnosti státu - Štancl, Luboš
Charakteristika a činitele ekonomickej bezpečnosti. Vnútorné a vonkajšie faktory ekonomickej bezpečnosti. Ekonomická bezpečnosť a nové nároky na hospodársku politiku. Prioritná úloha hospodárskej politiky pri posilňovaní národnej ekonomickej bezpečnosti. Diskusia budúceho vývoja v oblasti ekonomickej bezpečnosti.