Obchodný register SR a jeho elektronické služby - Bystrická, Katarína
Obchodný reister SR je verejný zoznam zákonom ustanovených údajov, ktorého súčasťou je zbierka listín. Elektronické služby, zmeny, preverovanie, výpisy, elektronická schránka a ďalšie možnosti.