Vybrané trendy v nezaměstnanosti mladých v Evropské unii a Japonsku - Stuchlíková, Zuzana
Vývoj a nové trendy v nezamestnanosti mladých v EÚ a v Japonsku. Vládna politika na podporu mladých nezamestnaných v EÚ a v Japonsku.