Desať faktorov, ktoré zmenia svet - Johnson, Peter
Desať kľúčových faktorov, nielen z prostredia biznisu, ako ich zhrnula spoločnosť SAP. Ďalšie smerovanie fungovania podnikov pod vplyvom nastupujúcej digitálnej ekonomiky.